CF Montmeló UE
Direcció: C/ Folch i Torres, 4 · 08160 Montmeló (Barcelona)
Telèfon: 935799022

Club de Futbol Montmeló
Unió Esportiva

Historia del CFMUE

Club de Futbol Montmeló
Unió Esportiva

Nascuts l'any 2003

El Club Futbol Montmeló Unió Esportiva va ser fundat el 29 de juny de 2003 sorgit de la fusió del Club Esportiu Montmeló i Unión Deportiva Extremeña.

El CE Montmeló va ser fundat el 20 d’octubre del 1924. El Setembre de 1940 es constitueix legalment el Club Esportiu Montmeló, essent el seu president Josep Pujol. La Unión Deportiva Extremeña, va ser fundada en 1974. Els origens però cal situar-los amb la implantació de la fàbrica de la CIESA a Montmeló cap a l'any 1969. L'anima del club a la seva fundació va ser Julio de la Vega i el primer president Modesto Santiago. 

A la seva fundació l'any 2003 el C.F. Montmeló U.E., els colors del club eran el taronja, tant en la samarreta com en el pantaló, amb una franja vertical de color “blau royal” en la primera equipació, i “blau royal” amb una franja vertical de color taronja en la segona. Les mitgetes són de color “blau royal” per ambdues equipacions.
Actualment els colors del club a la primera equipació, són el taronja, en la samarreta i color negre en el pantaló. La segona equipació te com a color base el negre, per la samarreta i el pantaló. Les mitgetes són de color taronja per ambdues equipacions.

El CF Montmeló UE a data de 30 de setembre del 2020 compta amb 210 socis. En l’actualitat el CF Montmeló UE rep la col·laboració de l’Ajuntament de Montmeló, la publicitat estàtica de comerços i empreses de Montmeló i proximitats.

Actualment el camp de futbol, compta amb gespa artificial d'última generació per a la pràctica del futbol. Ha sigut totalment renovat, cambiant tota la gespa, sistema de ragadiu i enllumenat.

La plantilla d’aquesta temporada de tots els equips és de 192 jugadors, i el nombre de persones que fan d’entrenadors, ajudants i delegats fan un total de 52. Al llarg de la nostra curta història, la màxima categoria que ha assolit el futbol sènior del Montmeló és la de Primera Territorial. La categoria en la qual es troba el primer equip en la present temporada és la Tercera Catalana.

Els equips participen en competicions de la Federació Catalana de Futbol (F.C.F). També comptem amb equips que ho fan al Consell Esportiu Vallés Oriental (CEVO) i a la Lliga Acell, on disfrutem d'un equip Inclusiu.


Els Colors

Casa nostre

Image
Image

Passeig Per la Història

Image